Bassettien harrastepäivä Janakkalassa su 7.4.2019

TERVETULOA bassettien harrastepäivään Janakkalassa sunnuntaina 07.04. kello 10-15! Tapahtuma järjestetään lämpimässä hallissa ja pikkupurtavaa on myös tarjolla.

Aamu aloitetaan eläintenkouluttaja Tommi Mäkelän noin kahden tunnin luennolla aiheena “Kuinka motivoit koiraasi?”. Luennolla käsitellään motivoinnin haasteita, sekä tekniikoita ja keinoja joilla lisätään toivottua käyttäytymistä ja päästään kohti tavoitteita.

Tommi on eläintenkouluttaja- ja hoitaja sekä Kenneliiton käyttäytymisen jalostustarkastaja useassa rodussa. Hän toimii Eläinavustaja ry:ssä koulutusasiantuntijana. Hän on opiskellut kouluttamista ulkomailla asti, sekä täydentänyt käyttäytymistietojaan
myös Tampereen Yliopistolla.
Tommin koulutusmenetelmä perustuu positiiviseen vahvistamiseen. Tommilla on kouluttajana kokemusta useasta rodusta ja omina rotuinaan hänellä on ollut pyreneittenkoira, alano espanol, tanskandoggeja, cane corsoja sekä belgianpaimenkoiria.

Puolilta päivin jatketaan käytännön harjoitusten ja lajidemojen kanssa. Pääpaino on Rally-Tokossa ja Nose Workissa, mutta voidaan tutustua myös muihin lajeihin ajan sallimissa rajoissa.

Osallistumishinnat / hlö (sis myös tarjoilut) :
Koko päivä (sis luento ja demot) 25 €
Pelkät iltapäivän demot 15 €

Saman perheen seuraava hlö:
Koko päivä 15 €
Demot 10 €

Sitovat ilmottautumiset mahdollisimman pian, mutta viimeistään 20.03. osoitteeseen: ilona.viitaniemi@gmail.com

Lisätietoja täältä


Bassetkerhon PÄÄNÄYTTELY 27.4.2019 Tuulonen

Tervetuloa Bassetkerhon erikoisnäyttelyyn!
Näyttelyssä arvostellaan
Myös pennut (5-7kk & 7-9kk) ja jälkeläisluokat

Suomen Bassetkerho ry järjestää erikoisnäyttelyn yhteydessä myös kaikkien rotujen pentunäyttelyn.

BASSET ERKKARI